Zendnota's importeren op factuur

Hier leggen we stap voor stap uit hoe kunnen geïmporteerd worden in een factuur.

Om een zendnota te importeren op een factuur gaat u naar de factuur waarop u een zendnota wil importeren. Eens u de factuur geopend hebt klikt u op tabblad “zendnota’s”.

Daarna klikt u rechtsboven op de groene knop met het plusteken.

Tot slot selecteert u alle zendnota’s die u wenst te importeren op de factuur en klikt u op “OK” en vervolgens op bewaren. Nu zal u de zendnota terugvinden op uw factuur.

Bekijk hier de video over het importeren van een zendnota op een factuur: