Zendnota's aanmaken

Hier leggen we stap voor stap uit hoe zendnota's kunnen aangemaakt worden in FUROO.

ZENDNOTA MAKEN VIA DE WEB APP

Om een zendnota op te maken in Furoo klik je links onder verkoop op “Zendnota’s” en vervolgens op “Toevoegen”

Hier krijgt u dan opnieuw de optie om een klant te selecteren en lijnen toe te voegen op de zendnota door op het plusteken te klikken. Dezelfde werkwijze als het toevoegen van een lijn op een offerte of factuur. Na het opmaken van de zendnota klikt u op bewaren en dan is deze opgeslagen in Furoo.

Bekijk hier de video over het aanmaken van zendnota's via de web app:

ZENDNOTA MAKEN VIA DE MOBIELE APP

Wanneer u de Furoo app hebt geopend, kan u van links naar over uw scherm swipen om het menu te doen verschijnen. Indien u een android gebruiker bent klikt u linksboven op het Furoo logo om het menu te doen verschijnen.

De volgende stap is rechts onderaan klikken op het plusteken.

Daarna doe je volgende zaken:

• Een klant kiezen (verplicht)
  • Een project selecteren (niet verplicht)
  • Referentie klant invullen (niet verplicht)
  • Opmerking typen (niet verplicht)

Wanneer u dit gedaan hebt klikt u rechtsonder op het groene vinkje.

Vervolgens klikt u op het plusteken rechtsonder om artikelen toe te voegen.

Tenslotte geeft u de artikelen in die u wilt plaatsen op de zendnota.
U kan bij “artikel” de artikels terugvinden die in uw artikelbeheer zitten.
Je kan ook manueel zelf iets gaan toevoegen wat niet in uw artikelbeheer zit door op “manueel invoeren” te drukken.

Telkens u een artikel toegevoegd hebt klik u rechtsonder op het groene vinkje.

U kan ook de zendnota onmiddellijk ter plaatste laten ondertekenen door de klant. Dit doet u door rechtsonder op het balpen icoontje te klikken.

Bekijk hier een video over het aanmaken van zendnota's via de mobiele app: