Een project toevoegen

Hier leggen we stap voor stap uit projecten kunnen toegevoegd worden in FUROO.

Om een project toe te voegen in Furoo gaat u in het linker menu naar “Projecten” en vervolgens klikt u rechtsboven op toevoegen.

Wanneer u dit gedaan heeft krijgt u volgend scherm te zien.

1. Geef hier de titel van het project in.
  2. Duid hier aan voor welke klant dit project is.
  3. Duid een beheerder aan van het project.
  4. Hier kan u het leveradres van het project toewijzen.
  5. Bij omschrijving krijgt u een vrij tekstveld waar u info over het project kan noteren.
  6. Stel hier de begin-en einddatum van het project in.
  7. Hier kan je de status van het project wijzigen. Deze statussen kan je zelf aan het systeem toevoegen door rechtsboven op uw naam te klikken >instellingen > parameterinstellingen.
  8. Geef hier een type project aan. Deze types kan je ook instellen op dezelfde manier als de statussen.
  9. Met deze knop kan je een project archiveren, dan verdwijnt het uit uw overzicht maar is het niet verwijderd.
  10. Hier kan je een klantbudget invullen.

Wanneer je dit gedaan hebt kan je binnen Furoo alle documenten (offertes, VK facturen, AK facturen, prestaties,..) gaan linken aan dit project.

Dit doe je simpelweg als volgt: Open het gewenste document (Verkoopfactuur, Aankoopfactuur, Zendnota,…) en selecteer daar het gewenste project.

Wanneer je verschillende documenten gelinkt hebt aan een project, krijg je bij het openen van het project een overzicht van alle kosten, opbrengsten en prestaties die gedaan zijn voor dit project.

Hieronder kan je nog een video bekijken met meer gedetailleerde uitleg over projecten en hoe je deze kan linken: