Prestaties loggen via de mobiele app

Hier leggen we stap voor stap uit hoe prestaties kunnen gelogd worden in FUROO.

U kan ook prestaties loggen via de mobiele app van Furoo.

1. Kies hier de klant
  2. Kies een project (niet verplicht)
  3. Kies een operatie (niet verplicht)
  4. Vul hier uw start kilometers in (niet verplicht)
  5. Druk op deze knop om de prestatie te starten en deze opnieuw te stoppen wanneer u klaar bent. Je kan ook op het begin of einduur klikken in de app om dit te wijzigen.

Wanneer u van links naar rechts swiped over uw scherm (iPhone gebruikers) of linksboven op het Furoo logo drukt (Android gebruikers), verschijnt het menuoverzicht. Daar kan u “Prestatie historiek” selecteren. Hier zal u een overzicht krijgen van de laatste prestaties.
U kan van hieruit ook nog een prestatie gaan wijzigen indien u dit wenst.

Hieronder kan je nog een video terugvinden over het registreren van een prestatie via de mobiele app: