Prestaties factureren

Hier leggen we stap voor stap uit hoe prestaties kunnen gefactureerd worden in FUROO.

Wanneer je prestaties wilt factureren, klikt u bij het opmaken van een verkoopfactuur op het tabblad “Prestaties”

Daarna krijgt u onderstaand scherm te zien. Hier gaat u op het plusteken klikken om prestaties toe te voegen aan de factuur.

1. Wanneer u op het plusteken hebt geklikt, krijgt u een overzicht van al de geregistreerde prestaties voor de klant waarvoor u de factuur opmaakt.
  2. Hier kan u vervolgens de prestatie(s) gaan selecteren die u wilt factureren.
  3. U krijgt bovendien de optie om verschillende prestaties te gaan importeren op de factuur als 1 lijn (dit is standaard ingeschakeld) met de mogelijkheid om een omschrijving toe te voegen, bv. “gepresteerde uren”. Nadien bij het mailen of afdrukken zal u gevraagd worden of u ook een detail van de prestaties wenst mee te sturen naar uw klant.
  4. Bij “Prijs per uur” kan u het uurtarief wijzigen. Standaard wordt het uurtarief uit de klantenfiche overgenomen (klantenfiche àtabblad “Instellingen”).
  5. Bij “Prijs per km” kan u een bedrag ingeven dat aangerekend zal worden per gereden km.
  6. Vervolgens klikt u rechtsboven op “OK” en daarna op “Bewaren”
  7. Wanneer u nu gaat kijken op uw factuur zal u zien dat de prestaties aan de factuur zijn toegevoegd.

Bekijk hier de video over het factureren van prestaties: