Microsoft Exchange instellen

Hier leer je hoe je uw Microsoft Exchange als SMTP kunt instellen.

Je dient dus eerst in uw administratieportal van Microsoft Exchange de tweestapsverificatie in te schakelen samen met de authenticated SMTP. Gezien Microsoft dit nu standaard uitschakelt, dient dit geactiveerd te worden door uzelf of door uw IT-provider. Hoe u dit doet, ziet u hier:

Eens dit ingeschakeld is dan kunt u een app-specific wachtwoord aanmaken.
Dat app wachtwoord kunt u dan invullen als wachtwoord binnen de applicatie.
Hoe u dit doet, ziet u hier:

Opgelet! De mail is pas succesvol ingesteld eens de testmail goed verzonden werd. De activatiecode zult u altijd ontvangen.