Manueel betalingen invoeren

Hier leggen we stap voor stap uit hoe een manuele betaling kan toegevoegd worden in FUROO.

Open uw aankoop- of verkoopfactuur die u als betaald wenst aan te duiden. Zo krijgt u het afdrukvoorbeeld te zien. In het tabblad “Betalingen” kan u door middel van de groene knop met het “+” teken een betaling toevoegen. Opgelet: een betaling zal slechts ingevoerd kunnen worden eens een factuur gefinaliseerd werd. Dit zowel voor aan- als verkoopfacturen.

Ontbreken er rekeningnummers of betaalmogelijkheden?

Ga dan naar instellingen > Bedrijfsinstellingen > Bankrekeningen.

Bekijk hier de video over het toevoegen van betalingen: