Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Kan u niet meer inloggen omdat u uw wachtwoord niet meer weet? Volg dan deze stappen.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent dan kunt u makkelijk een nieuw wachtwoord aanmaken. U doet dit door te surfen naar https://app.furoo.be. Daar kan u klikken op - Bent nu uw wachtwoord vergeten? Dan kan u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Opgelet! U dient even uw mailadres te verifiëren. De verificatiecode wordt verzonden naar het mailadres die u koos bij aanmelding op FUROO.

Bekijk ook de video hieronder: