Hoe voeg ik algemene voorwaarden toe?

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je algemene voorwaarden kan toevoegen:

1. Klik rechts bovenaan op je naam om naar de instellingen te gaan

2. Ga naar bedrijfsinstellingen en kies dan de rubriek "Bijlagen".  Daarin zie je een map "Algemene voorwaarden": deze dien je te openen.

3. Hier kan je de algemene voorwaarden in PDF opladen door op het "+" teken te klikken of door het document in te slepen.

4. Klik daarna op "Bewaren"

5. Je dient daarna FUROO opnieuw te herladen door op de groene knop "HERLADEN" te klikken

6. Om de algemene voorwaarden te koppelen aan je briefpapier ga je opnieuw naar de instellingen en daar klik je de optie "Briefpapier"

7. Kies daar het briefpapier waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn

8. Bij de rubriek "Algemene voorwaarden" klik je op het "+" teken

9. Daar kan je de algemene voorwaarden selecteren

10. Onder "Document type" kan je invullen voor welke documenten deze van toepassing zijn.  Onder "Taal" kan je de taal van de algemene voorwaarden instellen.  Eens dat is ingevuld klik je op "OK"

11. Klik daarna rechts bovenaan op "BEWAREN".  Ook hier zal je de opdracht krijgen om FUROO te herladen.  Eens dat gebeurd is zullen de algemene voorwaarden automatisch bij de documenten gevoegd worden.

Bekijk hier de video over algemene voorwaarden