Hoe maak ik een dossierbeheerder aan en geef ik toegang tot een bepaald dossier?

Binnen uw accountancykantoor gaat u de instellingen > Gebruikersinstellingen. Daar voegt u een nieuwe gebruiker toe in de rol van Boekhouder Beheerder of Boekhouder Bijdrager. Een boekhouder bijdrager heeft geen rechten om een Boekhouder Beheerder te verwijderen.

Nadat de kantoormedewerker de uitnodiging geaccepteerd heeft en een nieuwe account gecreëerd heeft, zal deze persoon toegang hebben tot de omgeving van het boekhoudkantoor. Echter zal de dossierbeheerder op dat moment nog geen toegang hebben tot bepaalde dossiers.

Om de dossierbeheerder toegang te verlenen tot een specifiek dossier open je de quickview van het dossier > Tabblad Gebruikers en daar voeg je de dossierbeheerder aan toe in de rol Boekhouder klanten dossierbeheerder

Nadat de dossierbeheerder de uitnodiging geaccepteerd heeft, kan de bestaande gebruiker gekoppeld worden en zal de dossierbeheerder dat dossier terugvinden onder zijn/haar Accountbeheer.

In dit filmpje tonen we u hoe je een dossierbeheerder kunt aanmaken binnen uw organisatie en hoe u deze toegang kan geven tot bepaalde dossiers.