Hoe kan ik mijn mobiele app activeren?

De mobiele app is een veel gebruikte tool. Deze dient eerst geactiveerd te worden. Ook de rechten (voor de werknemers bijvoorbeeld) dienen ingesteld te worden.

Open hiervoor in het linker menu de rubriek Werknemers en voeg daar de werknemer toe.

Open nadien uw Instellingen (rechtsboven op uw naam klikken > Instellingen > Mobiele apps).

Hier kan u dan een token creëren door onderstaande stappen uit te voeren:

1. Klik op het Plusteken
  2. Selecteer de werknemer en kies daar de juiste App machtigingen
  3. Klik nadien op OK en daarna op Bewaren
  4. Dan krijg je naast de naam van de werknemer de activatiecode te zien. Deze kan hij / zij invullen in de mobiele app. Als omschrijving mag je het type toestel ingeven. Nadien 1 keer ontgrendelen en de app staat gelinkt aan FUROO. Nadat je deze geactiveerd hebt, is dit ook zichtbaar onder de rubriek Mobiele apps op de datum waarop de app geactiveerd werd.

Indien je de rechten van een bepaalde werknemer wenst te wijzigen dan klik je op de naam van de werknemer en kan je de rechten bewerken of de activatiecode verwijderen.