Hoe kan ik mijn Codabox koppelen?

Naast het manueel invoeren van betalingen, is het ook mogelijk om betalingen automatisch te laten binnenkomen. Dit kunt u doen door uw account te koppelen aan Codabox.

1. Klik rechts bovenaan op instellingen

2. Klik vervolgens op "Codabox"

3. Daarna krijgt u onderstaand scherm te zien.

Hier klikt u eerst op “vraag token aan”, daarna zal u het token ontvangen via mail.
Voer het ontvangen token vervolgens hier in, accepteer de koppelingsvoorwaarden en klik tot slot op “ACCEPT”

Uw rekening is nu gekoppeld met FUROO. De eerste rekeninguittreksels zullen binnenkomen de dag na de koppeling.