Gmailadres linken

Dit artikel toont je hoe je uw Gmailaccount kunt linken met FUROO. Veilig én makkelijk!

Vanuit FUROO kunt u mailen over uw eigen mailadres. Hoe u uw mailadres instelt, kan u zien in dit artikel. Echter kan het soms zijn dat je uw Gmailadres toch niet ingesteld krijgt. Dit komt door extra beveiliging vanuit Gmail.

Dan kunt u best een app-specifiek wachtwoord aanmaken om in FUROO in te geven. Dit zorgt ervoor dat - indien u het wachtwoord van uw mailbox wijzigt - dit niet opnieuw hoeft in te voeren in FUROO. De uitleg kunt u terugvinden in onderstaande video.

Hieronder kan je ook nog even de SMTP settings van Gmail terugvinden:

Gebruikersnaam = E- mailadres
Wachtwoord = App specifiek wachtwoord
Server = smtp.gmail.com
Poort = 587
SSL aan