Een offerte maken

Hier leggen we stap voor stap uit hoe een offerte kan gemaakt worden in FUROO.

Om een offerte op te maken klikt u onder verkoop op offertes.
Vervolgens klikt u rechtsboven op toevoegen.

Om de offerte zelf op te maken gaat u als volgt te werk:

1. Kies een klant
  2. Kies een contact (niet verplicht)
  3. Geef hier een opmerking (zichtbaar op de offerte)
  4. Geef hier een interne opmerking (niet zichtbaar op de offerte)
  5. Kies het BTW tarief
  6. Klik op hoofdstuk toevoegen
  7. Geef hier de titel van het hoofdstuk
  8. Voeg hier tekst of een foto toe
  9. Klik hier om lijnen toe te voegen aan de offerte
  10. Geef uw artikelen in of geef een omschrijving op. Klik op de groene knop om een nieuwe lijn toe te voegen

U kan extra hoofdstukken toevoegen door onderaan op de knop “HOOFDSTUK TOEVOEGEN” te klikken.

Wanneer uw offerte opgemaakt is klikt u rechtsboven op bewaren.

Bekijk hier de video over offertes: