Een creditnota maken

Hier leggen we stap voor stap uit hoe een verkoopfactuur kan gemaakt worden in FUROO.

Een creditnota kan u eenvoudig maken door de oorspronkelijke factuur te openen & daarna te klikken op de knop “crediteren”.

De volledige factuur wordt zo gecrediteerd. Is dit slechts een gedeeltelijke creditnota? Wis dan de lijnen die niet van toepassing zijn. Zo maakt u opnieuw een pro forma creditnota aan. Nadien kunt u opnieuw op de knop finaliseer klikken.

Bekijk hier de video: