Aankoopfacturen aanleveren

Hier leggen we stap voor stap uit hoe aankoopfacturen kunnen aangeleverd worden in FUROO.

AANLEVEREN

Documenten kan u aanleveren op 4 verschillende manieren. U dient deze wel steeds in PDF of XML aan te leveren.

1. U kan deze doormailen naar het unieke mailadres die je ziet staan in het scherm Aanleveren.
  2. Uploaden door op de knop Aankoop of Document te klikken en nadien de map met scans te openen op uw pc. Je kan meerdere scans tegelijk opladen
  3. U kan ze verslepen naar het scherm aanleveren via drag and drop.
  4. Via de mobiele app FLYDA.

Wanneer u een document toevoegt zal u zien dat de status zal veranderen van het document. Van zodra de status op “Verwerkt” staat zal het document ook te zien zijn in het menu “Ter goedkeuring

Bekijk de video over het aanleveren van aankoopfacturen: