Offertes

• Om een offerte op te maken klikt u onder verkoop op offertes. Vervolgens klikt u rechtsboven op toevoegen.

• Om de offerte zelf op te maken gaat u als volgt te werk:
  1. Kies een klant
  2. Kies een contact (niet verplicht)
  3. Geef hier een opmerking (zichtbaar op offerte)
  4. Geef hier een interne opmerking (niet zichtbaar op offerte)
  5. Kies het BTW tarief
  6. Klik op hoofdstuk toevoegen

7.Geef hier de titel van het hoofdstuk
8.Voeg hier tekst of een foto toe
9. Klik hier om lijnen toe te voegen aan de factuur

10.Geef uw artikelen in of geef een omschrijving op. Klik op de groene knop om een nieuwe lijn toe te voegen.

• U kan extra hoofdstukken toevoegen door onderaan op de knop “HOOFDSTUK TOEVOEGEN” te klikken.

• Wanneer uw offerte opgemaakt is klikt u rechtsboven op bewaren.

• Vervolgens kan u op “voorbeeld” klikken en de offerte gaan versturen via email of ze downloaden.
  • Wanneer de offerte goedgekeurd is kan je ze met één klik gaan omzetten naar een factuur.